home
nieuws portfolio over mij exposities contact
home  
 
In English..
For his Dutch floral master's exam (vegetal design graduation project), young Dutch designer Bart van Didden designed a second series of flower-related objects in porcelain under the heading 'Rimpelingen'. He based himself on the Japanese world view, wabi sabi, for this, which shows the beauty of everyday objects with small imperfections, and the impermanence and transience of nature. The purity, details and true identity of nature are retained and are laid down permanently in white, virgin simplicity. No disguise, completely natural..
Geplaatst op 23 Jan 2011


Serax
Mijn nieuwe ontwerpen voor Serax zijn te vinden onder de volgende link > http://www.serax.com/fotogallery/bartvandidden/index.htm
Geplaatst op 17 Jan 2011


Nieuwtje!!
Hier weer een kleine update na een tijdje afwezig te zijn geweest! Mijn nieuwe voltijds studie aan de Design Academy Eindhoven neemt heel wat tijd en overuren in beslag.. alle begin is moeilijk en vooral wennen zullen we maar zeggen, maar ik ben ontzettend blij met deze kans en nieuwe uitdaging! De verschillende vakken en invloeden geven mij de kans om me nog verder te ontplooien, zowel persoonlijk als op werkvlak. Bovendien is de sfeer aanstekelijk en werk ik in een leuke en inspirerende studentengroep. Het eerste kwartaal zit erop en ik heb het behaald! Dat wil wel zeggen dat ik helaas geen tijd meer over houd om me met porselein en bloemen bezig te houden... en eerlijk gezegd heb ik daar tot nog toe niet echt moeite mee. Ik heb geen tijd om stil te staan, alles voor het goede doel!! Maar er is gelukkig wel nieuws te melden > Mijn laatste en tevens tweede collectie is opgenomen in de voorjaarscollectie 2011 van Serax en zal vanaf nu op de markt worden gebracht. Wie had dat anderhalf jaar geleden gedacht :) Check www.serax.com voor updates!
Veel liefs van mij!!
Geplaatst op 05 Dec 2010


Flower Event Alden Biesen 2010
Binnenkort zal de Bloemschikhappening op Alden Biesen weer plaatsvinden onder de titel 'Touche Couleur'. Ik zal tijdens deze editie een kleurrijke tafelversiering presenteren samen met mijn porseleinen pompoenen en uien!

Landcommanderij Alden Biesen - Bilzen (B)
24 tot en met 27 september 2010
www.happenings.be
Geplaatst op 16 Sep 2010


Welkom
Welkom op mijn site!
De laatste 'dingetjes' zijn bijgewerkt, foto's aangevuld.. Hier zal ik mijn laatste nieuwtjes met jullie delen en updates brengen waar mogelijk.
Bij deze wil ik graag de mensen bedanken die mij hebben geholpen met het opzetten van deze website! Veel lees- en kijkplezier en hopelijk tot snel.
Lieve groet! Bart
Geplaatst op 16 Sep 2010


<< Previous 1 2 Next >>

News items

In English.., Geplaatst op 23 Jan 2011
Serax, Geplaatst op 17 Jan 2011
Nieuwtje!!, Geplaatst op 05 Dec 2010
Flower Event Alden Biesen 2010, Geplaatst op 16 Sep 2010
Welkom, Geplaatst op 16 Sep 2010